Særarrangement

Særarrangementer

Det vil glæde mig at invitere indenfor i galleriet og værkstedet hvor du vil opleve en stor variation af unikke keramiske værker. Galleriet ligger smukt i naturskønne Skenkelsø by.

Om sommeren kan man desuden besøge Allan Hytholms fantastiske have, hvor der står flere af Allans haveskulpturer lavet i stentøj. Haven er designet i samarbejde med havedesigner og jordbrugsteknolog Niklas Hytholm.

 

Til grupper/kunstforeninger tilbydes særarrangementer som kan aftales

Det kan være en rundvisning i værkstedet hvor Allan fortæller om sin kunst og viser eksempler på mange af sine teknikker. Han fortæller om de mange trin i fremstillingen fra en klump ler til et færdig kunstværk. Allan har en omfattende uddannelse indenfor keramik bag sig. Han blev færdiguddannet fra Den Kongelige Porcelænsfabriks udviklingsafdeling i 1967, og har derefter levet professionelt af sin kunst.  Han har en stor erfaring, og mange historier at fortælle om alle de kunstnere og fabrikker han har lavet modeller for. Han har bl.a. i mange år lavet modeller for Bjørn Wiinblad.

Tidspunkt og pris aftales med Aud Hytholm  på telefon 47 17 85 14 eller mail: kunst@hytholmkeramik.dk.

Hvis man ønsker kan rundvisningen suppleres med servering af kaffe/the og hjemmebagte kager på smukt dækkede borde. Begge typer arrangement laves for min. 8 til max. 40 personer.

Servering kan også bestilles alene uden rundvisning, og kombineres med besøg i Allans spændende galleri.

Tidspunkt  og pris aftales med Aud Hytholm på telefon eller mail.

Allan Hytholm

Allan Hytholm arbejder som professionel kunstner. Han arbejder og sælger sine ting i et stort og velfungerende værksted og galleri smukt beliggende i det naturskønne Skenkelsø ved Ølstykke. 

allan_hytholm_profil_bund.jpg

Galleriet har åbent:

Hverdage 10-17,  onsdag lukket

Lørdag 10-14

Se eventuelle ændringer på hjemmesidens forside eller kontakt os på tlf. 40 89 85 14.

Kontakt Hytholm Keramik

Hytholm Keramik

Skenkelsøhus, Skenkelsøvej 30

3650 Ølstykke

Telefon: 42 96 85 14 / Mobil:  40 89 85 14

E-mail: kunst@hytholmkeramik.dk

 

fb_logo.png  

Følg keramiker Allan Hytholm på Facebook